Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > >

Garancia

Spinnaker órák:

A Spinnaker órákra az eladás helyétől függetlenül gyártói garancia vonatkozik. A garancia időtartama a vásárlás dátumától számított 12 hónap, mely a gyártásból fakadó hibákra terjed ki. A garancia érvényesítéséhez szükséges a vásárlást igazoló okmány, melyből az eladó, a vételár és a vásárlás dátuma kitűnik. 

A Spinnaker órákra vállalt garancia nem terjed ki:
 - a helytelen vagy gondatlan használatból eredő hibákra
 - az elemre, tokra, üvegre és szíjra
 - vízkárokra (nem vízálló órák esetében)

Az óra garanciális időtartam alatti szervizelésekor a Spinnaker óramárka hivatalos szervízének dolgozói saját belátásuk alapján döntenek a gyárilag hibás alkatrész pótlásáról vagy az óra kicseréléséről. A szervízbe juttatás költségei a vevőt terhelik. Bővebb információért fordulj hozzánk a Hello@SpinnakerOra.hu email címen.

Dubery napszemüvegek:

A Dubery napszemüvegekre 12 hónap forgalmazói garanciát vállalunk. A garancia kiterjed minden a termékek gyártásából adódó hibára. 

A Dubery napszemüvegekre vállalt garancia nem terjed ki:
 - a helytelen vagy gondatlan használatból eredő hibákra
 - külső behatásra ért elváltozásra (karc, törés, kiesett lencse...)

A napszemüvegek garanciális időtartam alatti garanciális meghibásodásuk esetén azonos modellből újra cseréljük őket. A meghibásodott napszemüvegeket javítani nem áll módunkban. A konkrét típus raktárkészleti hiánya esetén bármely raktáron levő, azonos árkategóriájú napszemüveg választható a meghibásodott darab helyett. A garanciális meghibásodás megállapítása érdekében a napszemüveget szükséges visszajuttatni a székhelyünkre. A termék visszajuttatása a vevő költsége. Kizárólag a napszemüveg minden tartozékával és számlájával való visszajuttatás esetén áll módunkban a garanciális hiba megállapításának mérlegelése. Bővebb információért fordulj hozzánk a Hello@SpinnakerOra.hu email címen.